home home home home home

Teamdokter

 

Teamdokter wordt geleid door Bert van Rijnberk en heeft een team van trainingsprofessionals tot uw beschikking. We zijn gevestigd in Hilversum en werken landelijk.

 

Over Bert van Rijnberk

 

Bert van Rijnberk oprichter en directeur van Teamdokter; Ruim 20 jaar Trainer van Professionals, consultant, executive & personal coach voor diverse organisaties.

 

Ontwikkelaar van REGIE®, leer- en ontwikkelmethode, schrijver van zelfcoachboek Het antwoord ben jij.

 

Als trainer gewerkt voor o.a. De Baak, Schouten en Nelissen, TNT Post, Gemeente Oisterwijk, Berenschot, Pure Talent, MTworks, LHV, ABN AMRO Bank, Isala Klinieken, Hogeschool Windesheim, VolkerWessels, Unive, Generali, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Ministerie van Justitie, Perfect for People etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profiel en aanpak

We sluiten aan bij de vraag van de opdrachtgever. Dat is de sleutel tot een succesvol training- of coachingstraject. Niet ons aanbod maar uw vraag bepaalt welke aanpak aan de orde is.

 

Maatwerk dus op basis van 4 stappen:

- intake 

- voorstel en advies

- training of coaching

- evaluatie en bijsturing

 

De manier van werken is eenduidig en helder; deelnemers zijn niet langer toeschouwer maar zetten hun eigen ontwikkeling en die van het team centraal. We werken volgens de leercyclus van Kolb; Ervarend leren; doen - ervaren - reflectie - theorie.

 

 

home home home

Maak kennis met het
unieke team- en coachspel ken je mij?

home
test