home home home home home

Teamcoaching en individuele coaching;

van belemmering naar actie

 

Waarom is teamcoaching nu aan de orde? Wat is het te bereiken resultaat? Wat is de rol van de coach en wat van de coachees? Wat zou er gebeuren als je niks deed? Alleen door het stellen van de juiste vragen ontstaat helderheid en inzicht.

 

De eerste stap is een vrijblijvende en kosteloze verkenning. Hierin onderzoeken we het vraagstuk van de coachees en schetsen we de werkwijze. Op basis van dit gesprek ontvangt de opdrachtgever een persoonsgericht voorstel. Puur maatwerk dus.

 

Quick Teamscan

Binnen een dagdeel brengt Teamdokter samen met het team in kaart welke vraagstukken er leven en welke remedie kan helpen. Ook is het mogelijk om een quick teamscan te maken van de verschillende communicatiestijlen binnen het team. Door de stijl van elkaar te kennen wordt het eenvoudiger om bij elkaar aan te sluiten en samen sneller te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod

maatwerktraining, coaching en teambegeleiding

 

Training & coaching;

impulsen voor werkelijke verandering.

 

Onze teamtrainingen en leiderschapsprogramma's zijn pragmatisch, waarderend, spiegelend, resultaatgericht en onderscheidend. Gericht op persoonlijk maatwerk in een groep helpt Teamdokter mensen in een team daadwerkelijk samen te werken. Van 0,5 dag tot complete leergang.

 

- We schrijven de juiste dosering voor.

 

home home home

Maak kennis met het
unieke team- en coachspel ken je mij?

home
test